Mooie en duurzame buitenvloeren met Triflex Creative Design

Met Triflex Creative Design realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van klassieke tegelpatronen in verschillende groottes

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Het zijn plekken om te ontspannen en verhogen het woongenot aanmerkelijk. Vanwege de open bouwwijze staan deze oppervlakken echter vaak aan alle weersinvloeden bloot. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, afgebroken tegels, gescheurde voegen, verweerde houten vloeren, mos- of zelfs schimmelvorming. Triflex Creative Design biedt hiervoor de oplossing.


Creatief met Triflex Creative Design

Met Triflex Creative Design realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van klassieke tegelpatronen in verschillende groottes, het bedrijfs- of verenigingslogo tot persoonlijke teksten. Ook is de afwerking duurzaam en weerbestendig. Het hoofdbestanddeel is een folie die op een voorbereide ondergrond wordt geplakt en qua kleur uitgewerkt wordt. Tenslotte wordt de folie verwijderd en wordt de gewenste vloer zichtbaar.

Decoratieve vloeren met volop keuzemogelijkheden

Er is een ruime keus aan kleuren en instrooiingen, waarmee u uw vloeren optimaal op bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur kunt afstemmen. Effectief: geen vocht- of vorstschade, afgebroken tegels, verweerde houten vloeren, aantasting door schimmels of mosvorming.


Door kleurpatronen of structuurvariaties te combineren, transformeert u balkons en terrassen en entreegebieden tot een fraai en modern design. Ook entreegebieden kunnen in iedere gewenste kleur en vorm aangepast worden aan de huisstijl of uitstraling van een bedrijf.


Triflex Vision app: Projecteer uw toekomstige vloer met uw tablet

De mogelijkheden in kleuren en afwerkingen voor de vloer van uw balkon, terras of galerij zijn eindeloos. Daarom heeft Triflex een handig hulpmiddel: De Triflex Vision app voor tablets. Hiermee projecteert u heel eenvoudig een vloer in diverse patronen, kleuren en instrooiingen op uw eigen vloer. Zo ziet u direct hoe uw balkon of terras eruit kan komen te zien.

Download de Triflex Vision app

Meer informatie over Triflex Creative Design? Download de brochure.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie