Breed inzetbare, sterke egalisatiemortel van PCI

PCI heeft de groep egalisatiemortels uitgebreid met een multitalent: PCI Periplan Multi.

Niet alleen onder tegels en vloerbedekking, maar ook als mechanisch belastbare eindlaag kan deze worden toegepast, in zowel particuliere als industriële ruimtes, binnen en buiten.


Vezelversterkte egalisatiemortel

Met een hechtsterkte van 40 N/mm² is de vezelversterkte egalisatiemortel goed bestand tegen mechanische belasting. De mortel is al na 4 uur beloopbaar en ook toepasbaar bij vloerverwarming. Binnen kan de PCI Periplan Multi als eindlaag worden ingezet, buiten onder bijvoorbeeld tegels of een verzegeling.PCI levert het complete systeem, van primer PCI Gisogrund 404, kantstrook PCI Pecitape Silent en egalisatiemortel tot en met een verzegelingslaag zoals de transparante, antislip PCI Zemtec Top. Het bedrijf verstrekt over het systeem een projectgarantie van 10 jaar.


PCI Periplan Multi

De ondergrond kan bestaan uit ruw, niet vlak beton, een cement- of anhydrietdekvloer of oude tegels, eventueel met afschot. Het aanmaken en verwerken PCI Periplan Multi is eenvoudig. De uit slechts één component bestaande mortel wordt met water aangemaakt en is daarna goed vloeibaar en zelfnivellerend. Het aanbrengen kan handmatig of door middel van verpompen plaatsvinden in een laagdikte van 3 tot 40 mm.
 

PCI Periplan Multi is verpakt in zakken van 25 kg en verkrijgbaar bij de professionele bouwmaterialenhandel.

Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie