Emco is de specialist op het gebied van entreematsystemen en schoonloopzones.

Sinds enige tijd heeft emco een speciaal 3-zonereinigingssysteem dat door middel van 3 verschillende afzonderlijke zones alle typen vuil op kan nemen. De 1ste zone is hierbij gespecialiseerd in de opname van grof vuil, de 2de zone in de opname van fijn vuil en de 3de zone in de opname van het vocht. Het systeem is optimaal aan te passen aan de individuele omstandigheden van ieder pand.

 

emco entreematsysteem

Een emco entreematsysteem geeft de entree een onderscheidend design en draagt bij aan de positieve beeldvorming van uw pand. De entreematten zijn bovendien functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, met als voordeel: een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking. Bovendien is veiligheid belangrijk, uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.

 

Aluminium profielmatten

Voor ieder pand levert emco: aluminium profielmatsystemen, LED-verlichting i.c.m. profielmatsystemen, radiaalmatten voor ronde entrees, schoonloopzones, wasbare logo- en tapijtmatten en zwembadroosters en hygiënematten voor sportcentra en zwembaden.