Optimale reiniging gecombineerd met onderscheidend design en veiligheid

Iedere bezoeker neemt gemiddeld 12 gram aan vuil en vocht mee naar binnen. Dit beschadigt uw achterliggende vloeren.

Speciaal voor de opname van grof vuil, fijn vuil en vocht levert emco een speciaal 3-zonereinigingssysteem: een combinatie van drie verschillende afzonderlijke zones die samen zorgen voor een optimale reiniging.

De eerste zone is hierbij gespecialiseerd in de opname van grof vuil, de tweede in de opname van fijn vuil en de derde zone in de opname van het vocht. Het systeem is optimaal aan te passen aan de individuele omstandigheden van ieder pand. Tot in detail aan te passen aan uw specifieke wensen.

 

De emco schoonloopzones zorgen ervoor dat vuil en vocht wordt geabsorbeerd. Hierdoor worden schoonmaakkosten gereduceerd en de veiligheid in uw gebouw vergroot. Hoe langer de passage des te sterker het effect. Daarom adviseert emco altijd om de schoonloopzone tot buiten uw entree door te laten lopen.

 

Uitstraling en veiligheid

Een emco entreematsysteem geeft uw entree een onderscheidende uitstraling en draagt bij aan de positieve beeldvorming van uw pand. De entreematten zijn bovendien functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname met als voordeel een aanzienlijke verlaging van de schoonmaakkosten van de aangrenzende vloerbedekking. Bovendien is veiligheid belangrijk, uit oogpunt van brandveiligheid en het voorkomen van persoonlijk letsel.

 

Aluminium profielmatten

Voor ieder pand levert emco aluminium profielmatsystemen, LED-verlichting i.c.m. profielmatsystemen, radiaalmatten voor ronde entrees, schoonloopzones, wasbare logo- en tapijtmatten en zwembadroosters en hygiënematten voor sportcentra en zwembaden.