Nieuwe Coral houdt tot 95 procent vuil en vocht tegen

Volledig ftalaatvrij entreesysteem, leverbaar in matten, banen, tegels en veel kleuren

Forbo introduceert deze maand een nieuwe collectie Coral entreematten die bewezen tot 95 procent van het vuil en vocht tegenhoudt. Dit betekent een besparing op de schoonmaaktijd tot wel 65 procent en bovendien wordt de levensduur van uw andere vloeren aanzienlijk verlengd omdat deze beter beschermd worden. De nieuwe collectie voorkomt ook glijpartijen op regenachtige dagen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bezoekers. En aan het eind van de dag laat Coral het vuil en vocht ook weer makkelijk vrij bij onderhoud. De collectie is daarnaast fraai en leverbaar in nieuwe dessins en kleuren zoals een helder blauw, dieppaars en sprekend turquoise.


Het nieuwe Coral is verder volledig ftalaatvrij. Forbo heeft de weekmaker, die mogelijk schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid, vervangen door een variant met een gezond profiel. Forbo versterkt hiermee haar nummer één positie op de wereldmarkt als het gaat om gezonde vloeren. 


Deelcollecties beschikbaar in maten, banen en tegels

De complete deelcollecties Coral Classic en Coral Brush zijn vanaf nu beschikbaar in matten, banen en tegels. Dat is uniek want niet alleen bestaan er maar heel weinig aanbieders die de gemakkelijke tegels leveren, maar bovendien worden de Forbo-tegels gemaakt met een kwalitatief hoogwaardige PVC-rug, daar waar de meeste andere textiele tegels een bitumen rug hebben. 


Naast dit duurzame voordeel wordt Coral onder andere gemaakt van gerecyclede visnetten en Pet-flessen, en dat volledig met groene stroom. Ook gaan de Coral schoonloopsystemen veel langer mee dan een reguliere mat. 


Naast de eerdergenoemde deelcollecties Classic (houdt vocht goed vast) en Brush (pakt vocht en vuil aan) is het nieuwe Coral ook leverbaar in Duo (de extra effectieve mat, perfect voor kortere entrees),  Luxe (voor een extra chique entree), Grip (voorkomt uitglijden) en Coral Welcome (de maatstaf in duurzaamheid en nu extra actief door de toevoeging van schraapgarens). Alle vloeren worden geproduceerd en ontworpen in Forbo’s eigen fabriek in Nederland. 


Textiele vloerbedekking

Het nieuwe Coral heeft tenslotte ook standaard de hoogste brandklasse voor textiele vloerbedekking. Dit verzekert dat de ingang, die ook als nooduitgang dient bij calamiteiten, extra brandveilig is. Voor veel meer informatie bekijk de website van Forbo Flooring.


Forbo Flooring is met een marktaandeel van ruim 60% leider op de wereldmarkt voor projectvinyl, projecttapijt, Marmoleum en Flotex vloerbedekking en Coral schoonloopsystemen. Naast vloerbedekkingen ontwikkelt, fabriceert en verkoopt Forbo een compleet pakket professionele serviceproducten. Alle Forbo-producten worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring zet zich in voor milieuvriendelijke productie en uitgebreide klantenservice. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie