Nieuw door STAS ontwikkeld: één rail met twee toepassingen

STAS papergrip is verkrijgbaar in grijs, zwart en twee verschillende witte uitvoeringen.

Sommige papieren zijn geschikter om neer te zetten dan om op te hangen. Daarom ontwikkelde STAS een innovatieve combirail, de STAS papergrip. Papieren kunnen eenvoudig in de rail geklemd worden of bovenop de rail in de speciale rand worden geplaatst. Kortom: dubbel zoveel mogelijkheden per meter.


STAS papergrip

STAS papergrip is een aluminium rail voor wandbevestiging. Een schuimstrip aan de binnenzijde maakt het mogelijk om papieren met één beweging in de rail te schuiven of weer te verwijderen. De strip kan zowel dik als dun papier vastklemmen en is zelfs geschikt voor dunne tijdschriften en gelamineerd papier.

De rail kan op drie manieren aan de wand gemonteerd worden: met STAS rail clips, met magneettape of met dubbelzijdige tape. Losse railstukken kunnen bovendien aan elkaar gekoppeld worden voor het creëren van een wandbreed ophangsysteem.

STAS papergrip is ideaal voor het ophangen en neerzetten van bijvoorbeeld kaarten, lesmaterialen, roosters, leesvoer, tekeningen en knutselwerkjes. Deze rail is daardoor een slimme keuze voor onder andere ziekenhuizen, onderwijsinstellingen en kantoren. 


Ophangsystemen

STAS is voortdurend op zoek naar manieren om haar ophangsystemen te verbeteren of uit te breiden. Zo kan STAS werkelijk voor elk ophangprobleem een oplossing bieden. STAS papergrip is de meest recente ontwikkeling, maar er staan uiteraard alweer nieuwe producten op stapel.

Kom de nieuwste STAS ontwikkelingen met eigen ogen bekijken op de beurs Architect@Work in Rotterdam op 14 of 15 september 2016! U vindt ons op stand 212. 

Voor meer informatie, bezoek de website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie