EKOTEX Graphenstone is de eerste 100% ecologische én C2C gecertificeerde muurverf voor binnen en buiten.

Een van de grote voordelen is dat deze muurverf 4,8 kg CO2 per emmer absorbeert ( positieve CO2-footprint) en daarmee bijdraagt aan CO2 neutraal én de circulaire economie. Door toevoeging van grafeen ontstaat er een schrobvaste matte, elastische en antistatisch muurverf.


Ecologische muurverf

EKOTEX Graphenstone ecologische muurverf is C2C Gold gecertificeerd en leider in traditie, innovatie en duurzaamheid. De kalkverf is op basis van grafeen. Grafeen is het sterkste materiaal ter wereld, zeer flexibel, geleidt 1000 x beter dan koper en is meer thermisch geleidend dan welk ander materiaal ook. De combinatie van kalkverf met grafeen zorgt voor een schrobvaste matte muurverf van een zeer hoge kwaliteit en met uitzonderlijke sterke eigenschappen. Absorbeert CO2 en is luchtzuiverend. Geen schadelijke stoffen, geen toxische toevoegingen, geen VOS, geen oplosmiddelen, geen zware metalen. Kortom de meest ecologische muurverf ter wereld, die daadwerkelijk een bijdrage levert aan een meer gezonde wereld en aan de circulaire economie. Neemt meer CO2 op dan het kost om te produceren, dus met een positieve CO2-footprint.


Voordelen
  • 100% ecologisch, zonder toxische, schadelijke of chemische stoffen
  • C2C gold gecertificeerd, 1e en enige verf ter wereld
  • Absorbeert CO2, positieve CO2-footprint
  • Luchtzuiverend en Hygiënisch
  • Energiebesparend
  • Absorbeert Stikstofgassen, dus uitermate geschikt voor parkeergarages


Het Graphenstone assortiment bestaat verder uit: pleisters, lijmen, primers, sealers en mortels en wordt in Nederland exclusief gedistribueerd door EKOTEX Wandafwerking b.v. te Bunschoten. Voor meer info: bezoek de website of mail direct met Relius.