Slim bouwen met FAAY

Milieuvriendelijke wanden met uitstekende bouwfysische eigenschappen

Faay produceert zo’n 1000 panelen per dag! Maar wél duurzaam! Faay hecht veel waarde aan duurzaamheid. Voor de producten van Faay en het productieproces. Onze wanden bestaan uit bio-based materiaal en ons productieproces heeft een ‘groene tint’. 


Kwaliteit wint altijd

Faay is een Nederlands familiebedrijf met 45 jaar ervaring op het gebied van scheidingswanden en plafondsystemen. Faay produceert zo’n 1000 panelen per dag! De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven met aan weerszijden een toplaag van gipskarton of vezelversterkt spaanplaat. Door de massieve kern van vlasscheven hebben de Faay-wanden over het gehele oppervlak een zeer hoge schroefvastheid (100 kg per spaanplaatschroef, 120 kg per houtdraadbout, zónder plug!)., zijn ze robuust en zeer stabiel. De producten worden aan zeer hoge eisen gesteld met betrekking tot geluidsisolatie, brandwerendheid, flexibiliteit en milieu.

Meer over Faay


Snelheid staat voorop

Het bijzondere van dit wandsysteem is de snelle (en dus kostenefficiënte) montage. De panelen zijn namelijk eindbeplating, spouwvulling en stijl- en regelwerk in één. Plaatsen van achterhout is met een Faay wand niet nodig. 


Overal toepasbaar

FAAY wand- en plafondsystemen worden zeer breed toegepast in de nieuwbouw en de renovatie. Woningen, bedrijven, scholen, showrooms, hotels, bedrijfspanden, ziekenhuizen etc... 


Kijk voor meer informatie op de website van Faay.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie