Orona zet ecodesign hoog op de agenda

Orona ontwerpt technologische oplossingen die het energieverbruik van gebouwen verminderen

Orona ontwerpt, vervaardigt, installeert, onderhoudt en moderniseert mobiliteitsoplossingen, zoals liften, roltrappen en rolpaden.

Orona is een coöperatie bestaande uit 30 bedrijven in Spanje, Frankrijk, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Luxemburg en Noorwegen en Brazilië.

Met twee gespecialiseerde fabrieken heeft Orona de grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa. Orona heeft meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Bij Orona zijn de resultaten een teken van onze kracht met een omzet van 124 miljoen euro groeide ons personeelsbestand tot meer dan 5000 servicegerichte professionals. Wereldwijd zijn er 250.000 liften met Orona-technologie en draagt circa één op de tien nieuw geïnstalleerde liften het Orona-merk. In meer dan 100 landen zijn Orona-producten geïnstalleerd.

Orona is onbetwist een leidende partij en behoort tot een van de grootste liftleveranciers ter wereld. Toch draait het bij Orona als coöperatie om lokale aandacht en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Als Orona Nederland kennen we een slagvaardige, transparante organisatie met korte lijnen en lokaal bestuur. Werknemers van Orona wonen en werken verdeeld over het gehele land.


Orona in het kort:
  • Grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa
  • Twee fabrieken in Europa
  • 1 op de 10 nieuwe liften in Europa is een Orona.  
  • in meer dan 100 landen zijn Orona-producten geïnstalleerd.
  • Wereldwijd zijn 250.000 liften uitgerust met Orona-technologie.

Het is geen toeval dat ons logo groen is.

Orona is het eerste bedrijf in de internationale liftsector dat het Ecodesign-certificaat - ISO 14006 heeft gekregen.

Wat is Ecodesign?

Ecodesign betreft 'schone' beheermethoden in alle fasen van de levensduur van een product, van ontwerp tot en met ontmanteling: minimale emissies, de juiste productiemethoden en energiezuinigheid. We ontwerpen technologische oplossingen die kunnen leiden tot zeer significante besparingen op het energieverbruik van gebouwen.

Orona biedt ondersteuning en advies voor:
  • Het verkrijgen van een energiecertificaat voor uw gebouw conform de geldende landelijke regels
  • Analyse van de energiezuinigheid door onderzoek te doen naar potentiële besparingen na optimalisatie van liftinstallaties.

Meer informatie

Meer weten over wat Orona voor u kan betekenen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen en bekijk www.orona.nl. We vertellen u graag meer!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie