ModiWood maakt het mogelijk

Hoe het hout wordt afgewerkt is bepalend voor de uitstraling van de gevelbekleding.

Het uitgebreide assortiment gevelbekleding van het merk ModiWood biedt liefhebbers van houten gevelbekleding een scala aan mogelijkheden door de verschillende afwerkingen en kleuren.


ModiWood: de basis

ModiWood is gemaakt van thermisch gemodificeerd hout. Het hout verkrijgt door dit proces extra duurzame eigenschappen. Het assortiment ModiWood bestaat o.a. uit Zweeds en Fins rabat. Het creëren van een eigen stijl kan eenvoudig met ModiWood.


Finse boshutten en Tiny Houses

Hoe het hout wordt afgewerkt is bepalend voor de uitstraling van de gevelbekleding. Kies voor een geborstelde afwerking om een robuuste en stoere look te creëren, die is geïnspireerd op de Finse boshutten. ModiWood Clear is gemaakt van Radiata Pine: dit hout wordt gekenmerkt door een fluweelzachte uitstraling zonder noesten. Juist deze subtiele en zachte afwerking maakt deze variant geschikt voor het creëren van een rustige uitstraling. Ook voor de bekleding van een Tiny House is ModiWood zeer geschikt. Tiny House pionier Marjolein Jonker van ‘Marjolein in het klein’ koos niet voor niets voor ModiWood. 


ModiWood Colour

ModiWood Colour maakt het creëren van een unieke uitstraling van de gevel zo eenvoudig als een kleur kiezen en bestellen. ModiWood Colour kan op bestelling in iedere gewenste RAL- en NCS-kleur geleverd worden. Kies bijvoorbeeld voor zachte kleuren de gevel het gevoel van een strandhuisje te geven. Bovendien kunnen ModiWood en ModiWood Colour ook worden geleverd als brandvertragend ModiWood. Hierdoor wordt brandklasse B verkregen.


GevelNet

ModiWood is onderdeel van het GevelNet assortiment. GevelNet biedt een compleet programma duurzame gevelbekleding met een oplossing voor iedere situatie. Het assortiment omvat alle soorten gevelbekleding: hout, kunststof en vezelcement. 

Kijk voor meer informatie op: GevelNet.nl.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie