Maak uw entreemat weer als nieuw

Duurzame oplossing voor verlengen van de levensduur van entreematten.

Emco komt met de optie tapijtwissel tegemoet aan de vraag naar een verlenging van de levensduur van aluminium profielmatten. De optie tapijtwissel is toepasbaar bij verschillende types binnen de Diplomaat en Marschall serie.


Na jaren van gebruik

Wie een aluminium profielmat toepast is doorgaans gegarandeerd van een optimale langdurige vuilopname bij de entree. Na vele jaren een hoge loopfrequentie bij de entree bestaat de kans op een verminderde werking van de tapijtstroken. Voorheen moest een volledig nieuwe entreemat worden aangekocht terwijl het aluminium draagprofiel nog in goede staat was. De perfecte oplossing voor deze situatie is de emco tapijtwissel!


Onnodige kosten voorkomen

De aluminium profielen blijven bij de tapijtwissel volledig gehandhaafd, enkel de tapijtstroken worden vernieuwd. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en beschermen we het milieu!


Multifunctionele matten

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van uitglijdingsgevaar en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.
Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.


Informatie

EMCO Benelux B.V.
Tel.: (073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie