Artiteq inbouw schilderij ophangsystemen

De Art Strip vervangt de kantlat die gebruikt wordt voor de installatie van systeemplafonds.

Artiteq ontwikkelde een reeks inbouw schilderij ophangsystemen die bij nieuwbouw of renovatie in combinatie met systeemplafonds of gipsplaten plafonds kunnen worden geïntegreerd. Bij de installatie van plafonds wordt de rail tegelijkertijd ingebouwd. Het gebruik van deze systemen levert een groot voordeel op voor de eindgebruiker:  in de gehele ruimte komt naast het plafond een ophangsysteem beschikbaar. De wanden zijn hiermee flexibel en eenvoudig  in te richten, zonder beschadigingen aan te hoeven brengen. En dit voor de lange termijn. 


De Art Strip vervangt de kantlat

Art Strip en Ceiling Strip zijn rails die gebruikt worden in combinatie met systeemplafonds. De Art Strip vervangt de kantlat die gebruikt wordt voor de installatie van systeemplafonds. Op de Art Strip wordt het hoekprofiel ten behoeve van het systeemplafond bevestigd. Voor bouwprojecten waar geen kantlat wordt gebruikt voor de installatie van systeemplafonds, is de Ceiling Strip toepasbaar. Deze vervangt het hoekprofiel ten behoeve van het systeemplafond. Slechts een discrete schaduwlijn is nog zichtbaar naast het systeemplafond, daar waar het flexibele schilderij ophangsysteem verborgen is.

De Shadowline rails zijn ontworpen voor bouwprojecten waar met gipsen wand- en plafondplaten wordt gewerkt. Het Shadowline drywall systeem plaatst een onzichtbaar ophangsysteem tussen gipsen wand- en plafondplaten. Shadowline masonry is geschikt voor bevestiging op stenen wanden in combinatie met gipsen plafondplaten. De Shadowline profielen verdwijnen geheel in de schaduwlijn naast de plafondplaten en bieden voor de gehele ruimte de voordelen van een flexibel ophangsysteem:  behoud van strakke wanden en de flexibiliteit om schilderijen en andere wanddecoraties op te hangen en gemakkelijk te verplaatsen. 


Ophangsystemen

Met de keuze voor inbouw schilderij ophangsystemen wordt de norm naar perfectie gesteld. Door het combineren van schilderij ophangsystemen met systeemplafonds of plafonds van gipsplaat binnen projecten, worden ruimtes geboden met wanden die zich flexibel en eenvoudig laten inrichten. Zonder beschadigingen. Zonder extra kosten. Dat betekent ook een aanzienlijke stap naar duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing. 

Artiteq presenteerde de inbouw schilderij ophangsystemen tijdens de beurs ARCHITECT@WORK in Rotterdam op 14 en 15 september.

Voor meer informatie en/of een aanvraag voor het ontvangen van een gratis sample kit, kijk op de website van Artiteq. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie