Boon Edam lanceert slank toegangspoortje met enkele deurvleugel

Toegangspoortje zorgt voor elegante toegang voor mindervaliden

Koninklijke Boon Edam introduceert de Winglock Swing: een intuïtief, elegant nieuw toegangspoortje met enkele deurvleugel. Dit toegangspoortje is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de in 2015 gelanceerde Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes, maar kan daarnaast als losse unit geplaatst worden.


De Winglock Swing bevat zorgvuldig uitgedachte, intuïtieve LED-verlichting die ervoor zorgt dat de bezoekers direct weten hoe zij het toegangspoortje moeten gebruiken. Een combinatie van groene, oranje en rode gekleurde verlichting die statische, pulserende en knipperende signalen afgeven, begeleiden de gebruikers effectief en zonder oponthoud door de poortjes. De productontwikkelaars hebben een duurzaam systeem ontworpen met een zo laag mogelijk energieverbruik om de ecologische voetafdruk te beperken. In stand-bymodus verbruikt de unit slechts 9 W en in bedrijf 20 W. Dit is een enorme prestatie, aangezien het gemiddelde verbruik van dergelijke beveiligingspoortjes binnen de industrie 200 W bedraagt.


Veilig, Stabiel en Customisable Toegangspoortje

Door het toepassen van een speciale vloerplaat is een extra steunkolom aan de zijkant overbodig. Ook behoren veel voorkomende ongemakken tijdens de installatie van de toegangspoortjes tot het verleden, dankzij de speciale uitvoering van dit product. Het beveiligingspoortje wordt standaard geleverd in roestvaststaal, maar er zijn diverse andere designmogelijkheden. Deze designmogelijkheden zijn gebaseerd op de trendy Elements of Expressions series die ook worden gevoerd bij de Speedlane Lifeline serie beveiligingspoortjes. Het glas, de kleuren en de afwerking kunnen volledig worden afgestemd op de klantwensen en daarbij bijvoorbeeld matchen met de kleuren van een gebouw of de branding van een organisatie.


Daan van Beusekom, Product Manager bij Koninklijke Boon Edam, legt uit: “Wij zagen een gat in de markt voor een betaalbaar en toegankelijk beveiligingsproduct. Wij hebben hierop ingespeeld met de introductie van ons rankste toegangspoortje. We streven naar het bieden van eenvoudige en vanzelfsprekende gebruikerservaringen van onze producten en zijn bijzonder trots dat de Winglock Swing aan deze vereisten, en meer, tegemoet komt."


Elegante Toegang voor Mindervaliden

Boon Edam wil iedereen een comfortabele en veilige doorgang bieden. Dankzij de ruime doorgangsbreedte van de Winglock Swing wordt een prettige en eenvoudige doorgang gegarandeerd aan mindervaliden, bijvoorbeeld, rolstoelgebruikers en mensen met bagage en koffers. Het is een uiterst flexibele oplossing voor vrijwel elke situatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie