Gira zet succes Systeem 55 verder in schakelaar E3

Nieuw geavanceerd schakelsysteem beschikt over meer dan 300 intelligente functies

Het schakelaarprogramma Gira E3 heeft een nieuwe vormentaal en een eigen kleurenpalet, dat harmonie en ontspanning uitstraalt. Met behulp van het NCS-kleurensysteem (www.ncscolour.com) is een exclusieve collectie warme grijs- en bruintinten ontwikkeld. Zachte contouren en de soft-touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek een eigentijds en sympathiek gezicht. Uit de combinatie van draagframes en inzetstukken in de kleuren antraciet of zuiver wit met de verschillende afdekramen ontstaan talrijke individuele designvarianten.

Goed gecombineerd

Het steunframe bepaalt de kleur van de inzetstukken: antraciet of zuiver wit glanzend. Daarbij de afdekramen in negen zachte kleuren voor een blijvende indruk.

Harmonie als principe

De afdekramen met het soft-touch-oppervlak en de decente kleurtinten zijn naar wens met inzetstukken in zuiver wit glanzend of antraciet te combineren. De enige uitzondering is de puristische variant, die uitsluitend in zuiver wit glanzend is.

Het nieuwe schakelaarsprogramma van Gira is naar verwachting leverbaar vanaf oktober. Lees meer over de Gira E3 op de website van Gira.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie