Duurzame zonweringsystemen van DESSOL

DESSOL zonwering is geschikt als buitenzonwering voor je terras, patio of tuin. 

Dessol Belgium levert systemen voor buitenzonwering. Denk hierbij aan horizontale systemen (knikarmschermen), verticale (screens en buitenjaloezieën), verandazonwering en volautomatische terrasoverkappingen. Op de website www.dessol.be is het aanbod te zien dat onlangs is uitgebreid met DESSOL-SUNTECH,  DESSOL-GLASS en DESSOL-OUTDOOR.


DESSOL zonwering is geschikt als buitenzonwering voor je terras, patio of tuin. Zo creëer je de gewenste schaduw voor iedere locatie. Afhankelijk van jouw wensen tot 4 meter uitval en voor het optimale gebruik met automatische bediening. Aangezien elke situatie om een andere buitenzonwering vraagt, adviseert Dessol dan ook voor iedere toepassing de beste en meest duurzame oplossing.

SOLENA: HET DESIGN KNIKARMSCHERM

De discrete oplossing dankzij de zeer beperkte cassettehoogte van 15cm. Veelal op het terras en bovenverdieping van een moderne woning. In beide gevallen biedt het Solena zonnescherm voldoende schaduw en houdt het de ruimtes binnen aangenaam koel.


SOLIVA: HET ELEGANTE KNIKARMSCHERM

Een discrete oplossing dankzij de zeer compacte kast. SOLIVA wordt gekozen omwille van het discrete en lichte design van de brede en lage kast. Dit knikarmscherm valt dus minder op in het gevelbeeld door de compactheid van de kast. De duurzame kwaliteit en esthetische meerwaarde vervolledigen deze risicoloze belegging aan je woning.


SOLUTION: HET ROBUSTE KNIKARMSCHERM

Veelal toegepast op horeca terrassen omwille van de mogelijkheden. SOLUTION biedt duurzame kwaliteit en strakke vormgeving. Dit zonnescherm biedt voldoende schaduw en houdt de ruimtes op het gelijkvloers aangenaam fris. 


SOLINTI: HET COMPACTE KNIKARMSCHERM

De luxe van dit zonnescherm zit in de eenvoud dankzij zijn welomlijnde vormgeving. SOLINTI bestaat uit een doordacht ophangsysteem met speciale muursteunen, de robuuste armhouders zorgen voor een optimale stabiliteit van het scherm samen met de opwaaibeveiliging voor verbeterde windvastheid.


Verticale buitenzonwering van DESSOL-SCREEN

De screens bieden op onopvallende wijze bescherming tegen zonlicht. De uiteenlopende montagemogelijkheden en diversiteit aan zijgeleidingen maken de toepassing in vrijwel iedere situatie mogelijk. De screendoeken zijn licht, lucht - en waterdoorlatend, UV-bestendig, rotvrij en uiterst stabiel. Dit moderne screen wordt gekenmerkt door zijn windvastheid in eender welke positie. 


Het doek filtert het zonlicht terwijl het zicht naar buiten toch behouden blijft. Volledige verduistering is ook mogelijk en dit systeem kan tevens fungeren als vliegenraam. Uiterst bestendig tegen alle weersinvloeden.

  • Bediening: manueel, elektrisch, draadloos of met zon/windautomaat
  • Leverbaar in alle RAL-kleuren
  • Gepatenteerd doekbuissysteem dat golven in het doek voorkomt
  • Perfect in combinatie met pergola’s
  • Garantie van 5 jaar

Rolluiksystemen van DESSOL-ROL

Rolluiken bieden naast maximale privacy het voordeel van inbraakbeveiliging. Bovendien geniet je van het isolerende aspect: je huis blijft warm in de winter en fris in de zomer met een minimaal energieverlies. Door de ruime keuze aan motoren en zenders kunnen alle rolluiken perfect geautomatiseerd worden. Naargelang je keuze inbouw, voorzet of opbouw in PVC of aluminium, dragen rolluiken bij tot de esthetische look die je voor je gevel wenst.


Kwaliteit en service zijn de voornaamste troeven van DESSOL. Wie kiest voor DESSOL, kiest voor kwaliteitsrolluiken én voor een kwaliteitsservice. Dessol is fier dat het zich op de Europese markt kan profileren als specialist van rolluiken. 


Kijk voor meer informatie op de website van DESSOL

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie