Systemen van DESSOL zorgen voor unieke buitenbeleving

Uw merk in buitenzonwering: DESSOL BELGIUM.

Dessol Belgium levert systemen voor buitenzonwering. Denk hierbij aan horizontale systemen (knikarmschermen), verticale (screens en buitenjaloezieën), verandazonwering en volautomatische terrasoverkappingen. Op de website www.dessol.be is het aanbod te zien dat onlangs is uitgebreid met DESSOL-SUNTECH,  DESSOL-GLASS en DESSOL-OUTDOOR.


Terrasoverkappingen van DESSOL-SUNTECH


Dessol-Suntech staat voor buiten genieten tijdens alle seizoenen. Het systeem biedt voor elke individuele wens de perfecte oplossing: een terras dat op maat wordt voorzien van een elegante en geautomatiseerde terrasoverkapping.
 
De systemen zijn modulair opgebouwd en kunnen onbeperkte afmetingen aan, dus ook de overkapping van een zwembad. Verlichtings- en verwarmingselementen zijn eenvoudig te monteren en de hele terrasoverkapping kan met eenvoudige bediening volledig geopend of gesloten worden.
 
Uitbreiding met glaswanden van Dessol-Glass: Dessol-Suntech kan uitgebreid worden met een glaswand (4 types). Afsluiten met Dessol-Screen: de systemen zijn zo ontwikkeld dat deze perfect geïntegreerd worden en deels of volledig afsluiten mogelijk maken.


Glaswanden van DESSOL-GLASS

DESSOL glaswandsystemen hebben een uiterst compact en licht aluminium profielsysteem. De glazen schuifwand zorgt voor extra beschutting op uw terras en biedt de optie om horizontaal of verticaal de wanden te bedienen. Je hebt totale controle over je ruimtelijk gevoel. Bovendien heb je heel wat creatieve mogelijkheden om alle weersomstandigheden het hoofd te bieden en is de vormgeving modern en tijdloos. 


Voornaamste eigenschappen van het systeem:
  • Licht, thermisch niet-onderbroken aluminiumsysteem
  • Uitvoering met 2, 3, 4 of 5 sporen
  • Glasdiktes: 8mm of 10mm
  • Alle mogelijke varianten tot 10 panelen
  • Optioneel met borstelafdichting op elementen
  • Op elke positie is er een doorloop naar buiten
  • Extra beschutting 
  • U kan langer buiten genieten, ook in het voor- en najaar
Sfeervolle accessoires van DESSOL-OUTDOOR

Het tuindecor en de inrichting hiervan zijn geïnspireerd op je persoonlijkheid en genereren een balans tussen jou en je omgeving. Innovatie, comfort en schoonheid zijn gevoelens die bij DESSOL tijdens elk deel van ons ontwerp- en productieproces aanwezig zijn.


Verlichting en verwarming maken het mogelijk om buiten te genieten wanneer je maar wil! DESSOL verlichtingselementen zijn zowel hangend als staand verkrijgbaar en zijn speciaal geschikt voor buitengebruik. 
Na een warme dag kan het ‘s avonds aanzienlijk afkoelen. Verleng je dag en maak er een sfeervolle avond van met de DESSOL verwarming en verlichting. Bovendien zijn alle outdoorproducten waterbestendig en perfect geschikt voor buitengebruik.
 

Onze design heaters branden op bio-ethanol, zodat je nooit meer de koude hoeft te trotseren! Deze brandvloeistof is een perfect hernieuwbare energiebron. De verbranding is uiterst veilig: er vormt zich een gezellige vlam die bijdraagt tot de gewenste sfeer.
De vlam brandt mooi en rustig en veroorzaakt geen rook, roet, stof, as, geur of vuurspetters. Kortom: uw woonruimte blijft kraaknet en het onderhoud van uw haard is tot een minimum beperkt.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie