Licht en kleurwaarden bedienen zonder smartphone

Gira Zigbee Light Link zorgt met slim verlichtingssysteem voor sfeervolle ambiance

Smart-Lighting-systemen op basis van ZigBee® Light Link zoals Philips Hue of Osram Lightify zijn bij eindverbruikers vooral in trek bij achteraf uitrusten. De Gira bedieningselementen voor ZigBee® Light Link integreren zulke systemen m.b.t. functie en design naadloos in het Gira schakelaarsysteem. 


Wandzenders

Om dimwaarden, kleurwaarden en sfeervolle lichtscènes te schakelen en te besturen, is de gebruiker zo niet meer aangewezen op zijn smartphone of speciale bedieningsonderdelen. Hij heeft nu de beschikking over wandzenders in de vele designs van het Gira Systeem 55 of op de zeer gebruiksvriendelijke Gira handzenders. 


Gira bedieningselementen

Via de Gira bedieningselementen kunnen alle belangrijke functies bestuurd worden van met ZigBee® Light Link compatibele lichten. Daartoe behoort het dimmen en schakelen van afzonderlijke lichten en lichtgroepen en het oproepen van hele lichtscènes. Daarbij komen programmeerfuncties, zoals de vorming van lichtgroepen, de besturing van kleur of kleurtemperatuur alsmede de scèneprogrammering ook zonder fabrikantspecifieke gateways of bridges.


Meer informatie over dit product is te vinden op de website van Gira.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie