nora nTx nu ook verkrijgbaar voor de productlijn norament

Prijs winnend installatiesysteem voor vloeren biedt nog meer mogelijkheden

Uitbreiding van het assortiment bij nora flooring systems: Na de succesvolle introductie in 2015 van het snelle installatiesysteem nora nTx voor de rubber banen van noraplan, is nora nTx nu ook verkrijgbaar voor de tegels van norament. Door de uitbreiding van het productassortiment beschikt het nu over meer mogelijkheden en een ruimere productkeuze. norament nTx is ideaal voor alle druk bezochte of zwaar belaste oppervlakken. De zelfklevende rubber vloerbedekking kan over bestaande vloerbedekkingen worden geïnstalleerd, maar ook rechtstreeks op de dekvloer. Het systeem werkt ook bij een verhoogde restvochtpercentage in de ondervloer – een groot voordeel bij nieuwbouw wanneer er niet veel tijd meer is voor de oplevering. De nieuwe technologie overtuigde ook een internationale jury: In juni 2016 werd nora nTx in Bonn onderscheiden met de "Plus X Award" in de categorie "Hoge kwaliteit en functionaliteit".


Snel en eenvoudig te leggen

"Of het nu gaat om een ziekenhuis, een school of een industrieel bedrijf: nora nTx kan bijzonder snel, zelfs voor continue bedrijven zonder onderbrekingen worden gelegd. Dat is een groot voordeel voor onze klanten“, aldus René ter Borg, Hoofd Techniek bij nora flooring systems. nora nTx neemt zijn hechtvermogen, een lijm op rubberbasis, al mee uit de fabriek. In enkele stappen is de vloerbedekking netjes en veilig gelegd; bovendien is de vloer direct weer begaanbaar en bruikbaar. Nadat de ondergrond is voorbereid, verloopt het installeren zeer eenvoudig: uitleggen, beschermfolie verwijderen, vastplakken, walsen – klaar. In vergelijking met de conventionele natte verlijming komen bij de nora nTx-technologie diverse stappen te vervallen, zoals het aanbrengen van de lijm en droog- en ventilatietijd. De ongecompliceerde legwijze zorgt er bovendien voor dat bepaalde fouten worden uitgesloten, zoals een verkeerd inlegtijdstip in het lijmbed of het platdrukken van lijm.


Standaardassortiment in tien kleuren

Het standaardassortiment van nora nTx is voor beide productlijnen rechtstreeks vanaf het magazijn verkrijgbaar in tien kleuren. Bij de tegels van norament kunnen de klanten kiezen tussen norament grano in zes kleuren en norament satura en serra in twee kleuren, met een dikte van 3,6 millimeter. Het hamerslagoppervlak en het karakteristieke korreldessin van norament grano is al tientallen jaren een van de populairste nora vloerbedekkingen voor zwaar belaste oppervlakken. norament satura zorgt met zijn ingetogen ton-sur-ton granulaatdesign en zijn hoge kleurverzadiging voor unieke lichtreflecties op de vloer en is zeer in trek op plaatsen waar men de vloer een unikleurige uitstraling wil geven. norament serra wordt met zijn aantrekkelijke reliëfstructuur en mat oppervlak veel toegepast in representatieve gebouwen. De banen in het sentica- en signa-design van noraplan zijn verkrijgbaar in vijf kleuren met een dikte van 2,1 millimeter. Op aanvraag kunnen beide productlijnen in andere kleuren en dessins worden geproduceerd.


Uitvoerige informatie, video's en reacties van klanten over nora nTx is te vinden op ntx.nora.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie