MEG – Gevelplaten: vernieuwde collectie van Abet

Abet Laminati heeft zijn MEG-collectie, die speciaal is ontwikkeld en ontworpen voor buitentoepassingen zoals gevels, herzien en uitgebreid.

De MEG-collectie bestaat uit 79 decors, ingedeeld in de series Standard, Colours, Wood, Metal en Concrete. 


Een eigentijdse en industriële look

De series MEG Standard en MEG Colours omvatten 51 effen kleuren, waarvan er 32 nieuw zijn: koele kleuren, elegante tinten, diepe tonen en trendy of felle nuances. De serie MEG Wood bestaat uit 26 houtreproducties, waarvan er 2 nieuw zijn: deze edele serie omvat onder meer houtprints geïnspireerd door zowel klassieke bossen als Afrikaanse en Amerikaanse wouden. De series Metal en Concrete vervolledigen het grote aanbod van MEG-decors en zorgen voor een eigentijdse en industriële look. Elke serie heeft zijn eigen kenmerken en biedt onbeperkte combinatiemogelijkheden. MEG is een ideaal bouwproduct voor de architectuur. MEG-platen zijn solide, compact en duurzaam. Ze zijn speciaal ontworpen voor buitentoepassingen en zijn geschikt voor de bouwsector, waar ze een uitstekend alternatief zijn voor traditionele materialen. MEG wordt voornamelijk gebruikt voor de bekleding van geventileerde gevels, balkons, evenals voor zonneschermen en signalisatie.


Digitale printtechnologie

MEG kan worden gepersonaliseerd dankzij de digitale printtechnologie waarmee op basis van uw ontwerp (grafisch bestand) of foto, een op maat gemaakt project kan worden gerealiseerd. 
Alle 79 MEG-decors zijn verkrijgbaar in de plaatafmetingen 3050x1300 mm, 4200x1300 mm en 4200x1610 mm met een dikte van 2, 3, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 of 18 mm.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie