HempFlax natuurisolatie: kwaliteitsproduct met hoge isolatiewaarde

Hempflax Isolatie kenmerkt zich door uitstekende technische eigenschappen en voldoet aan de Europese technische toelatingseisen

Duurzaam isolatiemateriaal van natuurlijke hennepvezel voor gebruik in de bouwsector en voor de doe-het-zelver. Hempflax Isolatie wordt in matvorm van verschillende dikten geleverd en is geschikt voor warmte -en geluidsisolatie van daken, muren en vloeren. Hempflax Isolatie is het ecologische alternatief voor conventionele isolatiematerialen. De verwerking van Hempflax Isolatie is schoon en stofarm. Het materiaal is verdraagzaam voor de huid zonder veroorzaking van jeuk.


Kwaliteitsproduct met hoge isolatiewaarde

Hempflax Isolatie is een kwaliteitsproduct met een hoge isolatiewaarde. Hempflax Isolatie kenmerkt zich door uitstekende technische eigenschappen en voldoet aan de Europese technische toelatingseisen (ETA-........) en DIN-normen met proef -en toelatingscertificaten. Hennepvezel heeft een goede vochtopname -en verdelingseigenschappen waardoor een optimale vochtregulatie ontstaat. Omdat hennepvezel geen eiwitten bevat is heeft het materiaal geen chemische behandeling tegen motten en kevers ondergaan. Als brandbestrijdingsmiddel is soda toegevoegd. Hempflax Isolatie zorgt voor een mensvriendelijk en gezond interieurklimaat.


Hennepvezel

Hempflax Isolatie bestaat voor 90% uit hennepvezel en 10% bico of PLA (mais zetmeel) versterkingsvezel.

Hempflax Isolatie wordt geleverd in matten met een standaardafmeting van 0.60 x 1.20 m en in dikten van  160 mm, 140 mm, 120 mm, 100 mm, 80 mm, 60 mm en 40 mm.


HempFlax Isolatie

HempFlax Isolatie kan op aanvraag ook in afwijkende dikte worden geproduceerd. Voor monsters of het bestellen van HempFlax Isolatie kijk op de website van HempFlax.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie