PV-integratie met FAKRO dakramen

FAKRO dakramen zijn eenvoudig te integreren in vrijwel elk type PV-dak

Gebouwen in Nederland worden duurzamer en krijgen steeds vaker een PV-dak. Het is belangrijk dat ook onder PV-daken daglicht kan toetreden. Daarom heeft FAKRO een oplossing voor integratie met bekende pv-systemen ontwikkeld. Het gaat om een speciaal gootstuk dat een naadloze en waterdichte verbinding mogelijk maakt tussen PV-systemen en FAKRO dakramen.


Dakraamintegratie

FAKRO dakramen zijn eenvoudig te integreren in vrijwel elk type PV-dak, dankzij de unieke PV-oplossing. De afmetingen van het gootstuk in deze oplossing zijn aangepast aan de gangbare maten van PV-panelen. Zo is het voor de eigenaar van het gebouw mogelijk om op elke gewenste plek een dakraam toe te passen. De oplossing is makkelijk te integreren in nieuwbouw of in een bestaande situatie, zowel voor als na de installatie. 


Eigenschappen van de pv-oplossing
  • De PV-oplossing vormt een naadloze en waterdichte aansluiting op bekende PV-systemen. 
  • De aansluiting (gootstuk) is te personaliseren met een RAL-kleur naar keuze.
  • Het speciale Thermo gootstuk zorgt voor optimale thermische isolatie, wat het zeer geschikt maakt voor passiefhuizen. 
  • Het FAKRO dakraam kan voorzien worden van solar buitenzonwering om de warmte buiten te houden.

Modulaire opbouw

Het thermo gootstuk is flexibel en leent zich daarmee goed voor elke combinatie van dakraam met PV-panelen. Aan één of meerdere zijden of geheel rondom, met de PV-oplossing van FAKRO is elke combinatie mogelijk.


Kijk voor meer informatie op de website van FAKRO.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie