Licht reguleren met raambekleding

Gordijnrailbedrijf Goelst weet raad met elk raam- en gordijntype

Gordijnen vervullen vele functies, maar zijn ook nog altijd een laagdrempelige zonweringsmethode. Het in Ede gevestigde bedrijf Goelst ontwikkelt en produceert hoogwaardige gordijnrailsystemen voor uiteenlopende toepassingen. 


Een gemiddeld raam heeft wellicht genoeg aan een simpel verduisterend gordijn. Maar Goelst biedt meer. Naast standaard gordijnrails levert Goelst  systemen voor onder andere vouwgordijnen, paneelgordijnen, bed separatie, lichtkoepels en –straten. Uiteraard kunnen alle systemen ook elektrisch uitgevoerd worden.


Regelen van binnenklimaat

Zo ontstaat er ultiem comfort in bijvoorbeeld leslokalen of collegezalen, waar de zon tijdens presentaties of videovertoningen niet altijd gewenst is. Met een druk op de knop schuiven gordijnen naar beneden of naar opzij. Hetzelfde principe geldt voor serres en dakramen. Dit soort raampartijen zijn vaak moeilijk bereikbaar, maar noodzakelijk om te kunnen verduisteren, ook voor het regelen van het binnenklimaat.


Uiteraard volstaan voor serres en lichtstraten geen standaard oplossingen. Goelst is dan ook gespecialiseerd in vakwerk op maat. Met een eigen productie-, productontwikkeling- en serviceafdeling is  Goelst in staat om op nagenoeg elke gordijngerelateerde vraag een passend antwoord te geven. Het bedrijf neemt graag uitdagende maatwerkopdrachten aan en levert indien gewenst totaaloplossingen, inclusief montage en projectbegeleiding.


Veelzijdige gordijnrails

De veelzijdige gordijnrails van Goelst zijn geschikt voor alle plafond- en wandsoorten. De systemen kunnen uit één stuk rail, inclusief bochten, kamerbreed op maat worden gemaakt. Dat betekent: geen losse bochten of haperende railverbindingen meer. In combinatie met hoogwaardige glijders opent en sluit elk gordijn soepel en geruisloos. De elektrische gordijnrails zijn bovendien eenvoudig te koppelen aan vrijwel ieder domoticasysteem.

Kortom, Goelst staat voor maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets treft men Goelst producten wereldwijd aan in bijvoorbeeld  luxe hotels, woningen, cruiseschepen en kantoren.

Meer informatie is te vinden op de website van Goelst.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie