Winkhaus blueSmart slimme toegangscontrole

Geschikt voor uw buitengebied objecten en hekwerken

De nieuwste generatie van elektronische blueSmart DIN profiel SKG*** cilinders biedt de gebruiker maximaal comfort en uitzonderlijk veel flexibiliteit. Het intelligente sluitsysteem verbindt op een innovatieve manier de voordelen van offline-oplossingen met de nuttige aspecten van online-oplossingen. 


De elektronische componenten van het systeem communiceren via een virtueel netwerk met elkaar. De data-uitwisseling binnen het systeem vindt draadloos plaats in het kader (doormiddel) van het normale sleutelgebruik – geheel op de achtergrond, zonder dat de gebruiker er iets van merkt.

Zodra een gebruiker zijn of haar blueSmart sleutel tegen de opwaardeerlezer houdt of de sleutel in de elektronische blueSmart deurcilinder steekt, wisselen de componenten informatie uit.


blueSmart Active 

De nieuwe blueSmart Active-sleutel heeft een eigen energievoorziening en bevat een eigen controller voor de uitvoering van autorisatiewijzigingen. Overal waar componenten in de buitensystemen aan extreme weersomstandigheden blootgesteld zijn of slechts zelden worden gebruikt is dit de oplossing waarbij ten alle tijde de deur kan worden bediend.


Innovatieve actieve sleutel

Deze innovatieve actieve sleutel kan zowel passieve (batterij loze) cilinders openen en sluiten, als handzaam programmeerapparaat fungeren of de verzwakte batterij van een normale actieve cilinder overbruggen. Ideaal dus voor alle aan de buitenlucht en extreem koude weersomstandigheden, blootgestelde componenten of installaties (bijv. schakelkasten, externe onderhouds- en besturingskasten en andere objecten zoals hekwerken en poorten in het buitengebied)


De robuust en vlakliggende SKG*** DIN profiel blueSmart cilinders zijn er in alle gangbare uitvoeringen. Voor de hekwerkpoorten is de bS21 cilinder uitermate geschikt en deze beschikt over een compacte externe batterij behuizing.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie