Splakato, de eigenwijze buitenbank!

Splakato, de hippe parkbank van Tomaello, die nog lekkerder zit dan zijn aparte naam u wellicht doet vermoeden.

Een betonsterk staaltje bank, ontworpen door kunstenaar Jan van Dorp. Elegant uitgevoerd in gepolijst terrazzo of met een origineel mozaïek in een eigen persoonlijke stijl. Door zijn design pasbaar binnen elke buitenruimte.


De Splakato is ontstaan door een intensieve samenwerking tussen de kunstenaar en de fabrikant. Het is een frisse verschijning geworden tussen de andere parkbanken in Nederland. De afmetingen 320*86*45 cm zorgen voor een brede inpasbaarheid in de openbare ruimte. De bank is ook met verwarming leverbaar.


Splakato in terrazzo

De bank wordt naar gelang uw wensen in één of meerdere kleuren uitgevoerd. Het oppervlak van de bank wordt mat of glanzend afgewerkt. De polijsting samen met een coating zorgt ervoor dat de bank minimaal 3 jaar onderhoudsvrij is. 


Splakato in mozaïek

Een met mozaïek bewerkte bank naar uw eigen inzicht, of met de hulp van kunstenaar Jan van Dorp van Stichting Flagen. Mooi als blijvend cadeau bij een (bedrijfs)jubilieum! Maar ook voor de openbare ruimte is de Splakato een aanwinst!


Meer informatie

Bel met Giulio Tomaello via +31 10 4342060, stuur een e-mail naar info@tomaello.nl of kijk op www.tomaello.nl


Meer Tomaello buitenbanken

Prinsheerlijk zitten en liggen op de Triango.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie