Inrichten van uw buitenruimte?

Een prettige buitenruimte draagt bij aan een betere leefomgeving. Falco helpt u hier graag bij!

Met fietsparkeersystemen, producten om het fietsen te stimuleren, straatmeubilair en meer, kan Falco uw openbare ruimte of buitenterrein inrichten! Met haar ervaring en expertise maakt Falco graag samen met u de buitenwereld mooier, ook voor later.
Falco is een goede adviseur op het gebied van inrichten van het gehele buitenterrein van stations, stadscentra, ziekenhuizen, bedrijven, appartementencomplexen en scholen  met straatmeubilair zoals banken, picknicksets en afvalbakken.


Op maat voor u gemaakt

Wanneer u iets op maat zoekt, kijken zij samen met u naar de mogelijkheden. U krijgt advies over het inrichten, haalbaarheid, budget en meer. En met Falco heeft u één aanspreekpartner; van ontwerp tot productie, montage (ook op locatie) en transport.
Neem contact op met Falco voor meer informatie; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.


Inspiratie

Op de Falco Pinterest pagina kunt u verschillende borden zoals ”bedrijventerrein inrichten”, “schoolterrein inrichten”, ”buitenterrein zorginstelling” bekijken om  inspiratie op te doen.


Projecten
  • Het nieuwe Koningsplein in Enschede is ingericht met op maat gemaakt straatmeubilair.
  • In Drachten kunnen bewoners en bezoekers van een nieuwe woonwijk hun fietsen parkeren in Falco overkappingen en uitrusten op FalcoBloc banken.
  • Het buitenterrein van bedrijvenpark Novio Tech staat vol met FalcoLinea producten zoals zitbanken, picknicksets en afvalbakken.
  • Studenten van de Hogeschool Utrecht kunnen hun fiets parkeren in het FalcoLevel Premium+ etage rek. Ook zijn er op het terrein 12 afvalbakken en klikohouders FalcoTainer geplaatst.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie