Afschermen van noodtrappen met Troax gaaswanden

Verhinder onbevoegden de toegang tot uw noodtrap en voorkom kans op inbraak

Voor noodtrappen die zich buiten het gebouw bevinden is in vele situaties een afscherming gewenst. Niet enkel omwille van de persoonlijke veiligheid, maar tevens om de toegang te ontzeggen voor onbevoegden. Een noodtrap vormt namelijk ook een extra toegang met extra kans op inbraak. Troax levert veiligheidspanelen die ingezet kunnen worden om de ruimte rond de noodtrap af te schermen.


Transparant en veilig

De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een transparante omgeving met een hoog veiligheidsgevoel. De deuren worden aan de binnenzijde voorzien van een paniekontgrendeling die in verschillende vormen verkrijgbaar is. Het is tevens mogelijk de opstelling verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren. Met de gaaspanelen bouwt u gemakkelijk bergingen op maat, fietsenstallingen, opslagruimtes voor vuilnis, afschermingen rond trafo’s, airco’s, warmtepompen enz.
Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Bovendien kunt u kiezen uit 3 beveiligingsniveaus; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden.
De panelen zijn tevens inzetbaar om andere openingen te dichten die tot vandalisme, diefstal of ongewenste toegang kunnen leiden. Het Troax systeem Cetus UX550 heeft tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en biedt u de meest veilige optie.


Lange levensduur

De materialen voor buitengebruik worden thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) en bieden zo garantie op een lange levensduur.  Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, heeft Troax inzetplaten in volle plaat. De gaaswanden vormen een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming.

« Nieuws overzicht