De emco entreemat speciaal voor buiten

Professionele entreemat met ruimtelijke en aantrekkelijke uitstraling.

Emco komt met de nieuwe entreemat emco Senator 522 w/Outdoor tegemoet aan de vraag naar een professionele entreemat speciaal voor buitengebruik. Deze profielmat is een uitbreiding van de serie Senator, die zich kenmerkt door het extra brede profiel waardoor de schoonloopfunctie wordt bevorderd.


Mat met uitstraling

De aluminium profielen in combinatie met de mooie inlage zorgen voor een ruimtelijke en aantrekkelijke uitstraling. De robuuste borstelinlagen zijn gemaakt van 100 procent polyamide, zijn waterafstotend en UV-bestendig. Zij blijven hierdoor jarenlang kleurecht en mooi. De inlage van de entreemat is te leveren in verschillende kleuren en de entreemat kan daarnaast worden gecombineerd met verschillende inbouwramen, eventueel voorzien van LED-verlichting.


Functioneel en veilig

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van uitglijdingsgevaar en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.
Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.


Informatie

EMCO Benelux B.V.
Tel.: (073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie