Glas voor gebouwen, Veiligheidsglas, Beproeving en classificatie van de weerstand tegen ontploffingsdruk

Reijntjes Interproject krijgt veel vragen over Anti explosie folie normering EN13541.

GSW anti explosiefolie folie zorgt ervoor dat de zwakste plek van een gebouw, het glas, wordt versterkt en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Rondvliegende glasscherven kunnen forse schade aanrichten aan bedrijfspanden met betrekking tot apparatuur, dataverlies en letsel bij medewerkers.  GSW Anti Explosie folie wordt vaak achter de kliklijsten van het kozijn aangebracht indien dit mogelijk is. Het monteren en demonteren van de kliklijsten dient door een gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd te worden. Na het aanbrengen van de folie, dienen de lijsten weer teruggeschroefd te worden in het kozijn.
Na het aanbrengen van de kliklijsten wordt er rondom gewerkt met een GSW anti explosie profiel en dit wordt bevestigd op de folie en het kozijn.


Meerdere diktes

De GWS anti-explosiefolies zijn in verschillende diktes leverbaar, afhankelijk van het type glas. Vaak wordt de folie aan de binnenzijde van het glas aangebracht. De fabrikant geeft garantie op de GSW anti-explosiefolies van 10 jaar na montage.


De GSW Anti explosie folie kan enkel aangebracht worden op de ondergrond glas met kozijnsoort aluminium, hout, staal en kunststof.


Reijntjes Interproject is op dit moment bezig met luchthavens om meer veiligheid te bieden. I.v.m. de privacy van onze klanten kunnen wij geen referentie afgeven.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie