Parthos elektrisch verstelbare werkplekken

Het nieuwe werken, afwisselend zittend en staand werken, alleen, met twee of zelfs met zijn zessen op een werkplek.

Parthos biedt een uitgebreid assortiment elektrisch verstelbare werkplekken. Met oneindig veel mogelijkheden, bijbehorende accessoires, uitstekende kwaliteit, gebruikersvriendelijk en snel leverbaar. Ook qua design en kleur zijn er diverse opties. Graag bespreekt Parthos met u uw wensen om tot een optimale werkoplossing te komen, die voldoet aan  uw ergonomische eisen en altijd flexibel blijft. Parthos kan voor u de complete kantoorprojectinrichting verzorgen. Parthos denkt met u mee aan een totaaloplossing, vanuit zowel ergonomische standpunten als ook vanuit een flexibiliteitsoogpunt. Referenties zijn er zowel in  nieuwbouw, renovatie, scholen, banken, kantoren, retail, hotels en publieke instellingen te vinden. Parthos is er voor een totale ontzorging van uw project.


Drie varianten

Elektrisch verstelbare werkplekken zijn in 3 varianten leverbaar. ( Basic, Standaard, Akoestiek). Per variant kan gekozen worden voor 1- persoons, 2 -persoons, 4 -persoons of zelfs vanaf 6 personen en meer. Ook aan kabelmanagement is gedacht door slimme oplossingen onder het werkblad te bedenken.


Bijbehorende  accessoires zijn verkrijgbaar: zoals cable-hub, monitor arm met enkel of dubbel scherm.


Over Parthos B.V.

Parthos B.V. uit Panningen is een wereldwijde producent en leverancier van mobiele wandsystemen, projectinrichting, interieurbouw, turn-key oplossingen en metaalconstructies. Ga voor meer informatie naar www.parthos.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie