Gevelplaten van STENI: meer dan 60 jaar levensduur

Gevelpanelen van STENI worden als enige geleverd met een functionele garantie van 40 jaar

Gevelplaten van STENI bieden maar liefst 40 jaar functionele garantie en hebben een gedocumenteerde verwachte levensduur van meer dan 60 jaar (SINTEF).


Glasvezelplaten

De platen bestaan uit met glasvezel versterkt polymeercomposiet, een combinatie van materialen met verschillende eigenschappen die samen een eindproduct opleveren met een lange levensduur en extreme sterkte. Polymeercomposiet wordt steeds vaker gebruikt bij de productie in de ruimtevaart, luchtvaart maar uiteraard ook auto's, boten en fietsen m.a.w. daar waar zeer hoge eisen worden gesteld aan de eigenschappen van het materiaal. U mag dat ook verwachten van uw STENI gevel.


Custom made L- en U-elementen

Naast panelen kan in het ontwerp met STENI ook worden gedetailleerd met custom made L- en U-elementen om de gevel een machtig volume te geven maar toch licht en snel bouwend.


Wij nodigen u uit om de vernieuwde website van STENI te bezoeken of belt u ons gerust voor een enthousiaste nadere kennismaking.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie