Gevelproducten.nl het breedste assortiment gevelbekleding onder één dak

Handige informatie om het werkproces te versnellen.

Gevelproducten.nl biedt voor zowel de professionals in de bouw als de opdrachtgevers een centrale plek om snel en eenvoudig wegwijs te worden in het grote aanbod in gevelbekleding. Daarnaast biedt deze site handige informatie om het werkproces te versnellen.


Nieuw product Moco R3D

Moco R3D biedt eindeloze mogelijkheden om de gevel met een natuurlijke uitstraling samen te stellen. Het R3D systeem is één geïntegreerd systeem waardoor de montage net zo makkelijk is als de andere Moco geveldelen.
Of je nou van rustige of juist een krachtige uitstraling houdt, het is allemaal mogelijk. Met de drie verschillende profielen en de keuze uit 2 oppervlaktes kan iedereen een eigen 3D uitstraling creëren.


Moco R3D profielen

De Moco R3D profielen zijn van massief Lariks vervaardigd met een mes en groef verbinding zodat ze eenvoudig, verticaal, te monteren zijn. Door de profilering van de geveldelen en de blinde bevestiging is uw gevel altijd goed beschermd tegen alle weersomstandigheden.


Interesse in dit mooie product? Neem dan contact op met RET Bouwproducten. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie