Renovatie van uw gevel: oude bedrijfsdeur versus nieuwe Compact vouwdeur

De Compact vouwdeur, een unieke bedrijfsdeur waarbij de voordelen van de verschillende typen bedrijfsdeuren met elkaar zijn gecombineerd in één systeem.


Er zijn legio redenen om een oude bedrijfsdeur te vervangen, een daarvan kan zijn dat u een energiebesparing wilt realiseren , een andere reden kan zijn dat u uw bedrijfspand wilt verfraaien. De Compact vouwdeur biedt  altijd een passende oplossing en door de eigentijdse uitstraling voegt deze vouwdeur een stijlvol element toe aan uw pand. 


De unieke bedrijfsdeur

Recent heeft Rolflex een aantal projecten voltooid waarbij de bestaande bedrijfsdeur is vervangen door een nieuwe Compact vouwdeur.  Naast dat het een fraaiere aanblik van de gevel biedt, zijn er aan de binnenzijde van het pand ook diverse voordelen zichtbaar. Door de beperkte inbouwruimte  van de vouwdeur is er plaats vrij gekomen voor bijvoorbeeld verlichting of een autobrug.


Van roldeuren tot overheaddeuren, maar ook schuifdeuren of snelloopdeuren, vanwege het unieke vouwsysteem met de geringe inbouwdiepte is het mogelijk alle typen bedrijfsdeuren  te vervangen door een Compact vouwdeur.  Aan functionaliteit hoeft u niet in te boeten, de vouwdeur is in allerlei variaties verkrijgbaar, met of zonder beglazing en zelfs een loopdeur behoort tot de opties.


Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en vraag eens een prijs aan of download de documentatie:


De Compact vouwdeur, past altijd en overal!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie