EFAFLEX snelloopdeuren – een bouwsteen van de moderne architectuur

De snelle en veilige deuren van EFAFLEX met een unieke uitstraling

EFAFLEX onderscheidt zich doordat het snelroldeuren levert met individuele vormgeving. De accenten naar uw eigen wens komen bovenop onze unieke eigenschappen: energiebesparend, hoger rendement en optimale snelheid.

Om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen hebben wij als EFAFLEX een aantal opties om uw snelroldeur zo vorm te geven dat het naast functioneel ook creatief een meerwaarde is voor uw pand.


Transparant deurblad

De EFAFLEX Serie STT zijn transparante snelroldeuren met een deurblad uit aluminium lamellen voorzien van  glashelder acrylaat of polycarbonaat. Deze snelroldeuren zijn uitermate geschikt voor locaties waar u uw producten wilt laten zien, zoals showrooms. Maar een dichte deur uitgevoerd met een zichtvenster in de vorm van een aantal zichtlamellen is ook gewoon mogelijk. 


Stalen delen in gewenste kleur

Alle EFAFLEX snelroldeuren en snelvouwdeuren kunnen optioneel worden uitgevoerd in een RAL kleur naar keuze. Hierbij worden de stalen delen sendzimir verzinkt, gestraald en gepoedercoat. Tevens is het mogelijk om de lamellen van het deurblad in een standaard RAL kleur te lakken. Perfect om de deur net zo uit te voeren als de vormgeving van uw gevel. 


Speciale uitvoeringen

In het verleden zijn er meerdere vraagstukken gekomen van opdrachtgevers waarbij de deur in een speciale uitvoering wordt geproduceerd. Hierbij moet er gedacht worden aan deuren met ventilatieroosters of vliegengaas, zodat de deur ventilatie doorlaat maar geen insecten. Een eigen foto laten drukken op het deurblad of de snelroldeur volledig in roestvrijstaal is helemaal uniek.

Bekijk meer referentieprojecten op de website van EFAFLEX. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie