Naturetech gevelbekleding voor een natuurlijke uitstraling

De duurzame en onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding

Naturetech® is dé gevelbekleding voor wie niet wil kiezen tussen de natuurlijke uitstraling van hout en het gemak van minimaal onderhoud.


Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding is geliefd vanwege de mooie en natuurlijke uitstraling, maar vereist meer onderhoud dan kunststof gevelbekleding. En daarom introduceert Fetim Group Naturetech. Naturetech combineert het beste van natuur en techniek in een duurzame én onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding. 


Thermoplastische verflaag

Naturetech is afgewerkt met een thermoplastische verflaag, die het materiaal beschermt. Het schilderen van de gevelbekleding is niet nodig: Naturetech is uit voorraad leverbaar in de kleuren Almond, Green, Yellowstone Rustic, Granite en Coffee. 


Razendsnel resultaat

Het eindresultaat is direct na montage van de gevelbekleding zichtbaar: dat scheelt uren werk én geld. Het bijwerken van de gevelbekleding kan met behulp van de speciale Naturetech retoucheerverf. Zo kunnen eventuele kleine beschadigingen (zaagranden) snel en eenvoudig worden weggewerkt.


Natuurlijk duurzaam

Naturetech is gemaakt van FSC® gecertificeerde houtvezels. Een duurzaam product begint immers met het gebruik van duurzame grondstoffen. 


Waarom Naturetech?


Kiezen voor Naturetech gevelbekleding is kiezen voor:

  • Natuurlijk ogende houtstructuur
  • Lange levensduur 
  • Duurzaam
  • Gemaakt van FSC® gecertificeerd hout
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • 10 jaar garantie
Meer weten?

Kijk voor meer informatie, technische documentatie en monster aanvragen op GevelNet.nl.


GevelNet

Naturetech is onderdeel van het GevelNet assortiment. GevelNet biedt een compleet programma duurzame gevelbekleding met een oplossing voor elke situatie. Op de website GevelNet.nl kan de bezoeker terecht voor inspiratie en uitgebreide informatie over de verschillende producten. Het assortiment omvat alle soorten gevelbekleding: hout, kunststof en vezelcement. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie