Go vertical met de MethermoXL verticaal schuivende ramen

Methermo®XL verticaal schuivende ramen bieden maximale beleving voor ontwerpers én bewoners.

Het innovatieve raamsysteem vormt in open stand een balustrade. De schuifrichting, de eenvoudige slanke belijning en de grote afmetingen, zorgen voor een uniek gevelbeeld met optimale transparantie en uitzicht.


Methermo XL breekt met conventies

Het nieuwe verticaal schuivende raam uit de Methermo®XL-lijn van Metaglas breekt met conventies. Het raam bestaat uit twee glaspanelen, waarvan het bovenste deel naar beneden schuift. Zo ontstaat in een open stand een glazen balustrade. De zeer slanke profielen en eenvoud in de belijning stellen ontwerpers in staat een uniek gevelbeeld te creëren, met maximale transparantie. Het resultaat voor de bewoners is een optimaal daglicht en beleving.

Omdat het Methermo®XL verticaal schuivende raam elektrisch wordt bediend, zijn zeer grote afmetingen tot wel 3500 millimeter breed mogelijk. Door de slanke aluminium profielen biedt dit systeem ongekend veel transparantie voor grote gevelopeningen.


Een unieke oplossing voor gevels

Het verticaal schuivend raam is een unieke oplossing voor gevels van zowel nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Per project worden de schuiframen op maat gemaakt, zodat de ontwerpmogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie