FOAMGLAS lanceert de ROOFSCAN voor bedrijven

Méér grip op exploitatie

FOAMGLAS® Building kondigt een extra service aan, de FOAMGLAS® ROOFSCAN: een vrijblijvende analyse van uw dak. Deze dakanalyse richt zich in eerste instantie op gebouweigenaren, opdrachtgevers en architecten die op zoek zijn naar renovatieadvies. Daarnaast kan het ook handig zijn om de huidige toestand van uw dak na te gaan. Een natte isolatie in uw dak veroorzaakt extra energieverliezen, wat resulteert in een hogere energiefactuur.


Het belang van een dakonderzoek

Hoe lang is het geleden dat u uw dak aan een grondige inspectie heeft onderworpen? Weet u hoe het gesteld is met uw dak?  ‘Een plat dak is zo goed als zijn aansluitingen’. Naast bouwfysische schade zijn gebrekkige aansluitingen en degeneratie van materialen de meest voorkomende oorzaken van schade. FOAMGLAS® ROOFSCAN brengt de huidige toestand van uw isolatie in beeld: bevindt het materiaal zich nog in optimale staat?


Goede isolatie zorgt voor een droog dak

Wanneer een isolatielaag niet voldoet kan condensatie ontstaan in of onder de constructie met zelfs druppelend water als gevolg. Daarom is het van essentieel belang dat de thermische isolatie constant droog blijft. Uitvoering van goed sluitende dampremmende folies is in de praktijk vaak moeilijk te realiseren. De structuur van de isolatie van FOAMGLAS® biedt een oplossing. Gezien zijn miljoenen hermetisch gesloten glascellen, is FOAMGLAS® een niet hygroscopisch, absoluut water- en dampdicht en vochtresistent isolatiemateriaal. Beschadigingen van de dakhuid hebben niet direct lekkage tot gevolg en de plek van de schade blijft strikt begrensd.


Waarom de FOAMGLAS® ROOFSCAN laten uitvoeren?
  • FOAMGLAS®-technici komen uw dak vrijblijvend inspecteren
  • U krijgt de huidige toestand van uw dakisolatie te zien: bevindt het materiaal zich nog in optimale staat?
  • Technisch advies over het plaatsen van FOAMGLAS®-isolatie op uw dak.

Vraag hier uw FOAMGLAS® ROOFSCAN aan.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie