RHEINZINK prePATINA graphite-grey dak- en gevelsystemen

De RHEINZINK graphite-grey onderhoudsvrij, heeft het een lange levensduur en is volledig recyclebaar.

Zinken daken hoeven al lang niet meer alleen een walsblank of blauwgrijs oppervlak te hebben. Met RHEINZINK graphite-grey krijgt een RHEINZINK dak een donker, leigrijs uiterlijk met een chique en warme uitstraling. Door het verhogen van het aandeel koper in de zinklegering krijgt RHEINZINK graphite-grey deze donkere patinalaag. De gewalste structuur van het materiaal blijft hierdoor duidelijk zichtbaar. Daarom is deze laag ook zelf herstellend: eventuele krassen en vervuilingen worden in de laag opgenomen.


De volgende daksystemen zijn leverbaar in RHEINZINK graphite-grey
  • Felssysteem: voorgeprofileerde banen met een staande naad van 25 of 38 mm hoog
  • Klik-roevensysteem: gezette banen, afgedekt met roefkappen
  • Losanges: vierkante, ruitvormige en groot-formaat losanges


Hiernaast zijn ook goten, HWA-buizen en deklijsten in graphite-grey leverbaar.


Onderhoudsvrij

Net als de RHEINZINK oppervlaktevarianten walsblank en blue-grey is RHEINZINK graphite-grey onderhoudsvrij, heeft het een lange levensduur en is volledig recyclebaar. De keuze voor RHEINZINK is een keuze voor een duurzaam materiaal. Alle RHEINZINK gevelsystemen zijn Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. Cradle tot Cradle omvat niet alleen een uitgebreide analyse van het materiaal, ook het energie en watergebruik bij de productie en de sociale verantwoordelijkheid zijn opgenomen in het certificeringsproces. Eigenschappen waar RHEINZINK positief in uitspringt, voor nu en in de toekomst.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie