Faay Prefab Units, totale ontzorging in elke situatie

De prefab units bieden enorme voordelen voor nieuwbouw, renovatie en transformatie

Met onze prefab units bieden wij enorme voordelen in snelheid. Tel daar de dalende faalkosten en de volledige keuzevrijheid in het ontwerp bij op, dan weet je zeker dat prefab de juiste keuze is.


Prefab biedt enorme voordelen

Faay Prefab Products B.V. maakt geavanceerde prefab-units (badkamers, toiletten, keukens en shops) voor nieuwbouw, renovatie en transformatie. De units worden seriematig gebouwd in onze eigen fabriek, volgens de specificaties van de klant, onder volledige controle wat resulteert in topkwaliteit, tijdwinst en kostenbesparing. We bouwen de unit waarbij we rekening houden met mogelijkheden voor veranderingen aan de gebouwen in de toekomst.

De prefab units hebben dezelfde uitstraling als traditionele bouw. Ze worden als één geheel in de (ruw)bouw geplaatst. In de vloeren en wanden is alle techniek onzichtbaar verwerkt. Dankzij het ‘plug and play’-principe is elke unit direct gebruiksklaar.


Prefab maatwerk

Geen faalkosten, tijdverlies en ergernis door de slechte communicatie van diverse partijen die betrokken zijn bij de inrichting, installatie en afwerking. Conceptueel (prefab) bouwen is een onomkeerbare trend. Bouwen in de geest van LEGOlisering; prefab, plug-and-play. Bewoners die zelf hun plattegrond bepalen, hun eigen keuze hebben betreft keuken en/of badkamerdesign. Geheel volgens klant specifieke eisen, want elke prefab unit is maatwerk.

Lean werken

Wanneer je voor een Faay prefab-product moet kiezen? Als je gaat voor efficiënt bouwen. Stel de opdrachtgever centraal. Hoe wij dat doen? Wij laten de loodgieter, elektricien, installateur, tegelzetter en stukadoor centraal hun werk doen. Gewoon bij ons in de fabriek. Zo heeft een aannemer slechts één aanspreekpunt in plaats van vijf of zes. De uitvoerende partijen kunnen op hun beurt rekenen op een prettige en gestructureerde werkomgeving. En de eindgebruiker? Die kan gewoon zijn bewonerskeuze op tafel leggen, net als bij de traditionele manier van werken. 


Voor meer informatie is te vinden op de website van Faay.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie