Perfecte kleurafstemming en hoogwaardig gebruiksgemak van de vloer in natte ruimtes

De Wetroom concept vloeren zijn speciaal ontworpen om een veiligere ondergrond binnen natte ruimtes te garanderen.

Tarkett, wereldwijd marktleider in innovatieve en duurzame harde vloer- en sportvloeroplossingen, biedt een totaal concept voor natte ruimtes: het Wetroom Concept. Dit concept wordt gekenmerkt door een ruime keuze aan kleuren en dessins en is de ideale vloerkeuze voor natte ruimtes.


Veiligheid en hygiëne

Veiligheid is een belangrijk thema in commerciële gebouwen waar veel mensen elke dag veel tijd doorbrengen. In natte ruimtes is veiligheid cruciaal, zowel voor personeel als bezoekers. De Wetroom concept vloeren zijn speciaal ontworpen om een veiligere ondergrond binnen natte ruimtes te garanderen. De constructie biedt goede grip voor de voeten, zelfs als de vloer glad is door zeep en water. Het compacte, ondoorlatende oppervlak en de afgeronde noppen maken de vloeren hygiënisch en eenvoudig te reinigen.


Praktijkvoorbeeld: Cello de Binckhorst

Cello is een instelling voor verstandelijk beperkte mensen. Het zwembad van de locatie De Binckhorst in Rosmalen faciliteert per week 300 bewoners. De zwembadomgeving, inclusief doucheruimte en kleedkamers zijn in maart 2015 gerenoveerd volgens het Wetroom Concept. De vloeren rondom het bad zijn geïnstalleerd met Safetred. Deze collectie heeft een hoge slipweerstand en is eenvoudig in onderhoud, dit in tegenstelling tot gladde tegels met vaak kalkvorming in de groeven. Door middel van kleurgebruik is er een duidelijk pad aangegeven van de douche naar het zwembad. De wanden in de douche, in de kleedkamers, in de gangen en de deuren zijn afgewerkt met ProtectWall. Deze wandafwerking is extreem krasvrij en reageert niet op eventuele stoten van patiëntenbedden. Cello heeft ervoor gekozen om de wandbekleding uit te snijden als golven om de bewoners ook in de kleedkamer en gangen duidelijk te laten voelen dat ze zich in de zwembadomgeving bevinden. 


Alles-in-1 oplossing

Het Wetroom Concept komt overeen met de hoogste eisen voor wat betreft techniek en hygiëne. De collecties die binnen het concept vallen worden gekenmerkt door één kleurconcept waarbij kleuren en dessins op elkaar zijn afgestemd. Van vloer tot wand en van de ene ruimte naar de andere. Het is de complete, alles-in-1 oplossing voor natte ruimtes.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie