Elektrische verwarming in de badkamer

Door middel van de slimme thermostaten van Heating Group International is verwarming in de badkamer ook heel makkelijk en nauwkeurig te regelen.

Al jaren is Heating Group International specialist op het gebied van elektrische verwarming. De toepassing hiervan is vorstbeveiliging, procesverwarming maar vooral ook klimaatbeheersing. Zo worden ook sanitaire ruimtes steeds vaker voorzien van de elektrische verwarming van Heating Group International. Denk hierbij aan elektrische vloerverwarmingmatjes die makkelijk onder de tegellaag te monteren zijn. Ook stralingspanelen zijn erg populair in de badkamer. 


Verwarming in de badkamer

Een aangename vorm van verwarming die de badkamer snel op temperatuur heeft. Verkrijgbaar in uiteenlopende modellen met een strak design en ook met handige handdoekbeugels om de handdoek snel te drogen.

Kortom mogelijkheden genoeg om uw badkamer elektrisch te verwarmen. Naast deze vele mogelijkheden biedt elektrisch verwarmen ook diverse voordelen ten opzichte van de conventionele verwarming. Naast het feit dat het voordelig en makkelijk te installeren is, is het door middel van de slimme thermostaten van Heating Group International ook heel makkelijk en nauwkeurig te regelen. Thermostaten die niet alleen op tempratuur schakelen maar ook op tijdsindeling en beweging. Juist omdat de badkamer niet veel maar wel zeer divers gebruikt wordt is het belangrijk dat de ruimtes op de juiste tijd maar vooral ook snel verwarmd worden. Naast het comfort dat de slimme thermostaten kan er ook flink wat energie bespaard worden. In combinatie met uw eigen PV panelen is elektrisch verwarmen al helemaal duurzaam. Met Heating Group International heeft u totaal geen zorgen meer over de verwarming van uw sanitaire ruimtes.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie