MCWall: de alles in een vliesgevel

Met dezelfde profielen uw verschillende gevels bouwen

Aliplast Aluminium Systems heeft zijn aanbod aan vliesgevels volledig vernieuwd, met de MCWall als paradepaardje. Binnen dit systeem is aan alle vragen van de huidige markt gedacht, zoals esthetische vragen, isolatienormen, brandwerendheid en grote glasoppervlakken.


Bij het ontwikkelen van de MCWall heeft Aliplast Aluminium Systems er alles aan gedaan om de ontwerpvrijheid van de architect zo groot mogelijk te houden. Zo kan men verticale en schuine gevels eenvoudig met elkaar koppelen. Daarnaast zijn er verschillende manieren om van buitenaf niet-zichtbare ramen te gebruiken en zijn er glasgewichten die standaard tot 600KG kunnen, waardoor gigantische ruiten mogelijk zijn.


MCWall klasse apart

Ook op het gebied van isolatie is de MCWall een klasse apart met een Uf tot 0,97 W/m²K, hierdoor kan men eenvoudig de passienorm behalen voor een gebouw wanneer dit gevraagd is. Met een maximale glasdikte van 59 mm kan men nagenoeg alle beschikbare glastypes op de markt toepassen. 


Brandwerende vliesgevel

Naast esthetiek en isolatie is brandwerendheid voor een vliesgevel van groot belang. Daarom zijn er voor de MCWall certificaten beschikbaar voor zowel EI30 en EI60. Daarnaast zijn er ook testen uitgevoerd met deuren waardoor deze combinatie gecertificeerd geleverd kan worden. 
Al deze opties worden gebouwd met dezelfde profielen waardoor je dezelfde aanzichtbreedte in het gehele project behoudt. 


Aliplast Aluminium Systems

Aliplast Aluminium Systems hecht veel waarde aan kwaliteit, zo geeft Aliplast op alle oppervlaktebehandelingen 15 jaar garantie in plaats van de standaard 10 jaar. Aliplast kan deze garantie geven omdat alles onder één dak gebeurt waardoor het proces nauwkeuriger gemonitord kan worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie