Deurbellen van Honeywell onderscheiden met prestigeuze Red Dot Design Award

Deurbelassortiment van Honeywell in de prijzen

De nieuwe deurbellenlijn van Honeywell is de winnaar van een prestigieuze Red Dot Design Award voor superieur productontwerp. De jury – bestaande uit 41 designexperts van over de hele wereld – selecteerden de Honeywell-deurbellen vanwege hun intuïtieve ontwerp en functionaliteit.


Red Dot Design Award

De Red Dot Design Award is een van de grootste internationale productcompetities ter wereld. Er waren ruim vijfduizend inzendingen uit meer dan vijftig landen, waaronder een aantal van de bekendste merken ter wereld. De ‘Red Dot’ is een internationaal erkend kwaliteitslabel voor uitzonderlijke designs.


Deurbelassortiment van Honeywell

Het in 2016 geïntroduceerde Honeywell-deurbelassortiment bestaat uit zowel bedrade, draadloze, draagbare als plug-indeurbellen. De deurbellen zijn eenvoudig te installeren en passen in elk interieur. Ze communiceren via zowel geluid als licht. Zo missen huiseigenaren geen pakketje meer en worden ze niet gestoord wanneer dat niet uitkomt. Met de verschillende opties is het mogelijk de deurbel helemaal op de levensstijl van de gebruiker aan te passen, zoals met gepersonaliseerde beltonen, visuele waarschuwingen en mute-opties. De ‘geheime klop’-functie laat een alternatieve beltoon horen, zodat de gebruiker weet dat er familie of vrienden voor de deur staan.


De deurbellen van Honeywell zijn onderverdeeld in drie reeksen:
  • 3 Reeks: eenvoudige en efficiënte deurbelkits die binnen een paar minuten te installeren zijn. Deze deurbellen werken probleemloos, zijn betrouwbaar en bieden de keuze uit vier beltonen. Ook zijn ze op te laden via USB, en geven ze visuele waarschuwingen met halo-licht en led-strobe. Deze reeks biedt twee jaar garantie.
  • 5 Reeks: deze deurbellen – compact en chic – beschikken over nachtlicht-modus, een draadloos bereik van maximaal 150 meter en goede geluidskwaliteit. De deurbellen zijn verkrijgbaar als draagbare en als plug-in-versie, en als versies met beide. Ze passen bij elk huis en elk gezin.
  • 9 Reeks: deze deurbellen hebben een draadloos bereik van 200 meter, mogelijk dankzij Honeywell ActivLink™-technologie. Het bereik is te vergroten tot 400 meter door een tweede deurbel te koppelen. De deurbellen bieden de keuze uit acht beltonen met mogelijkheden tot zelf aanpassen. De deurbellen uit deze reeks hebben een maximale batterijlevensduur van vijf jaar.

Meer informatie is te vinden op de website van Honeywell.

« Nieuws overzicht