Pro: uitzonderlijk in buitengewone omstandigheden

Dé complete, waterdichte en robuuste professional in led. Ideaal in zwembaden, kleedkamers, sportcomplexen, bedrijfshallen, loodsen en magazijnen.

De solide constructie van hoogwaardig kunststof maakt Pro vandaalbestendig met een slagvastheid conform IK10. Ook zijn stof en een flinke waterstraal geen probleem dankzij de beschermingsgraad van IP65/IP66. Zelfs in onverwarmde ruimtes en buitenomgevingen is deze armatuur toe te passen vanwege de speciale accu met een groot temperatuurbereik. Tijdelijk extreem strenge vorst vormt zo geen belemmering. Door de optioneel verkrijgbare ventilatieset kan condensvorming voorkomen worden.


Intuïtieve montagemogelijkheden

Het installatievriendelijke ontwerp kent veel montageruimte om kabels af te werken. Er zijn diverse invoeropeningen en uitbreekbare gatenpatronen beschikbaar. Montage is snel en gemakkelijk, een voorbeeld is de lichtkap en het binnenwerk die met slechts twee anti-verliesschroeven te bevestigen zijn. Deze inbusschroeven verminderen de kans op eventuele diefstal of vandalisme. De inlegpictogrammen zijn gemakkelijk en strak in de armatuur te leggen of te verwisselen.


Plus-versie voor grote hoogtes

De vier krachtige led’s met geoptimaliseerde lenzen van de plus-versie zorgen ervoor dat Pro ook geschikt is voor grote ophanghoogtes tot 11 meter. Pro Plus werkt uitstekend in bedrijfshallen, loodsen en zwembaden. Het gebruik van hoogwerkers wordt geminimaliseerd dankzij de led-lichtbron die gegarandeerd 10 jaar mee gaat.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie