De essentie van intercom: VEO

Het nieuwe Fermax huisstation VEO biedt precies dat wat nodig is voor een video intercom

Als je in een appartementencomplex woont, kun je eigenlijk niet goed zonder een intercom. Natuurlijk, je kunt heel sportief zijn en steeds heen en weer lopen wanneer er wordt aangebeld bij de centrale voordeur maar als je net lekker in het nieuwe spannende seizoen van Game of Thrones zit, heb je waarschijnlijk minder zin om naar die deur te lopen als de pizzakoerier aanbelt.


Intercoms zijn er in vele soorten en maten en met toeters en bellen. Maar wat heb je nu eigenlijk in essentie nodig? Je moet een deurbelgeluid kunnen horen, je wilt weten wie er voor de deur staat, je wilt met die persoon kunnen spreken en je wilt hem of haar toegang geven. En het design van de intercom moet er wel een beetje goed uitzien. 


Teruggebracht tot die functies biedt het nieuwe Fermax huisstation VEO precies dat wat nodig is voor een video intercom. Een elegant ontwerp gecombineerd met essentiële intercomfunctionaliteiten. 


Wat wil je nog meer?

Bijvoorbeeld dat het toestel niet snel verkleurt? Dankzij de speciale afwerking is de VEO beschermd tegen de inwerking van ultraviolet licht. Dat de hoorn goed op de haak blijft zitten? Een magneet in het station zorgt ervoor dat je hem zelfs ondersteboven kunt houden zonder dat de hoorn eraf valt. Dat het scherm een helder beeld geeft? Met een 4,3” TFT kleurenbeeldscherm zit dat wel goed. Nog andere wensen? Je kunt eventueel ook andere functies activeren: lichtschakeling of een tweede deur openen bijvoorbeeld.


Niet storen

En als je écht niet van de bank af wil tijdens Game of Thrones, zet je de VEO gewoon op ‘niet-storen’. Moet je wel zelf een pizza in de oven stoppen.


De VEO is sinds kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar op basis van DUOX 100% digitale technologie. De VDS-versie zal binnenkort volgen. Meer informatie? Bel 0297 230 100 of kijk op de website van Fermax.

« Nieuws overzicht