Balkonrenovatie wordt eenvoudig met ALSAN

Troelstra & de Vries biedt voor elke situatie een passende oplossing

Een balkon wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week blootgesteld aan alle weersinvloeden. Regen, wind, hagel, sneeuw, vorst, extreme hitte.. Ieder weertype heeft zijn eigen impact op de constructie van uw balkon. Om te kunnen voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van veiligheid en mechanische belasting is het van belang dat beton beschermd wordt tegen carbonatatie en chlorideschade.


Met de producten van ALSAN biedt Troelstra & de Vries u in iedere situatie een gewenste oplossing. De levensduur van de constructie wordt verlengd, het beton wordt duurzaam geconserveerd en de veiligheid en het comfort kunnen verhoogd worden door het aanbrengen van een antisliplaag. Ieder balkon kan naadloos ingewerkt worden, in de gewenste kleur en volgens ieder gewenst patroon.


Balkonrenovaties 

Een groot voordeel van het gebruik van de producten van ALSAN op balkons (en galerijen) is de uiterst snelle droogtijd. Een balkonrenovatie in de zomer betekent vaak dat u niet kunt genieten van de zon. De systemen van ALSAN zijn opgebouwd uit zeer snel drogende producten, uw balkon is na 1.5 uur weer beloopbaar en na 24 uur volledig belastbaar. U hoeft dus maar 1 dag zon te missen!


ALSAN waterdicht systeem

De 115 balkons van een Rotterdams appartementencomplex, gelegen aan de Bergse Plas, zijn onderlangs ook gerenoveerd met een ALSAN waterdicht systeem. De balkonvloeren waren sterk  verouderd, vloervelden waren beschadigd en op veel plaatsen had het vocht zijn eigen weg gevonden. Renovatie was van groot belang. Een aantal balkons kon relatief eenvoudig worden overlaagd, ALSAN materialen hechten op praktisch elke ondergrond, terwijl op andere plaatsen gesloopt moest worden. 


25 jaar levensduur

Gekozen werd, mede door de 25 jaar bewezen levensduur, voor een ALSAN 770 systeem in combinatie met een vliesinlage (ETA normering). Naar wens van de opdrachtgever werd het geheel afgewerkt in RAL7030 (steengrijs) met DECOMIX afwerking  en voorzien van een lichte antisliplaag. 

De ALSAN systemen zijn ook prima te verwerken bij lage temperaturen. Uitharding is zelfs mogelijk bij temperaturen onder het vriespunt.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie