Toegangsbeheer met blueSmart voor de toekomst; intelligent en comfortabel

Het intelligentste elektronische sluitsysteem aller tijden

Maximaal comfort en maximale veiligheid in combinatie met een nog nooit eerder vertoonde veelzijdigheid, dat is het blueSmart elektronische sluitsysteem van Winkhaus. De sleutel tot het succes zijn de optimaal op elkaar afgestemde componenten, die het mogelijk maken alle sluitinformatie digitaal centraal op te slaan.

Zo kunnen toegangsautorisaties qua tijd en locatie individueel voor medewerkers of bezoekers worden vastgelegd. Dit biedt zorg, kantoor, of onderwijsinstellingen alsmede de industrie een mogelijkheid om de kosten te verlagen bij een hoog veiligheidsniveau en grote gebruikersvriendelijkheid.

Communicatie nieuwe stijl

De elektronische componenten van blueSmart communiceren via een virtueel netwerk .
De data-uitwisseling binnen het sluitsysteem vindt draadloos plaats door middel van het normale sleutelgebruik, zonder dat de gebruiker er iets van merkt. De blueSmart sleutel slaat naast de geprogrammeerde toegangsrechten op commando ook de protocollering gegevens op die hij bij de deurcomponenten uitleest. De voor genomen wijzigingen aan andere cilinders worden ook op deze wijze eenvoudig door gegeven, van deur tot deur. Door deze slimme datadoorgifte wordt de informatie met een hoge snelheid verspreid.

blueSmart EZK veiligheidsgarnituur; de intelligente deurkruk

Het intelligente veiligheidsgarnituur EZK is vooral bestemd voor deuren met een verhoogde inbraakwerendheid. Toch voldoet het aan bijzondere hoge design-eisen, er zijn geen uit stekende of op de deur geplaatste componenten die de look van een deur verstoren. De hoog presterende, elektronisch aangestuurde leeseenheden en de mechatronische koppelingselementen zijn binnen een minimale ruimte en naar buiten toe nauwelijks zichtbaar geïntegreerd. De puristische look van deze doordacht presterende techniek maakt een discrete en fraaie indruk. Deze contactvrije lees techniek herkent het identificatiemedium tijdens de aanbieding op de leeseenheid.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie