Met een beperkt aantal elementen biedt ACO de ontwerper en uitvoerder de passende oplossing voor elke balkonplaat- en terrasvloeropbouw.

Het ACO GM-X leveringsprogramma balkon- en terrasafwatering bestaat uit stalen GM-X afvoerleidingen volgens NEN EN 1123 en stalen afvoeren. Met de ACO GM-X afvoeren, leidingen en verbindingsleidingen kan het hemelwater van balkons, terrassen, en loggia’s volgens de eisen van EN 12056 afgevoerd worden. ACO GM-X afvoeren bestaan uit losse elementen en zijn daardoor flexibel op te bouwen. Met een beperkt aantal elementen biedt ACO de ontwerper en uitvoerder de passende oplossing voor elke balkonplaat- en terrasvloeropbouw.


Renovatie balkonafwatering

De ACO GM-X renovatiedoorvoer is speciaal ontwikkeld om te worden toegepast op plaatsen waar de bestaande afvoeren door middel van boren worden verwijderd. Na het boren wordt de doorvoer geplaatst en door middel van een knelmanchet vloeistofdicht in het boorgat aangebracht. Vervolgens kan eenvoudig, door middel van het aanvullen met krimp- vrije vloeimortel, het boorgat aangevuld worden.
De renovatiedoorvoer is als klokdoorvoer uitgevoerd zodat de buis ook aan de onderzijde van de doorvoer kan worden aangesloten zonder dat het manchet zichtbaar is. 

 

Producteigenschappen

 

  • Zeer geschikt voor renovatie; 
  • voldoet aan EN 1124; één uitvoering geschikt voor vloerdiktes van 120 t/m 200 mm door in hoogte
  • instelbaar knelmanchet;
  • voor grotere projecten is elke hoogte als maatwerk leverbaar.