Duurzaamheid, esthetiek en brandveiligheid komen samen in de nieuwste innovaties van Envirodeck

7 jaar na de introductie van de standaard gesloten dekvloer op basis van het Classic Deck, presenteert Fiberplast de nieuwste gesloten dek-oplossing

Het Envirodeck assortiment wordt uitgebreid met een unieke nieuwe oplossing; een gesloten vloerdek op basis van de massieve planken uit de Solid Deck collectie. Tegelijkertijd is het kleurenpallet uitgebreid waardoor zowel het Classic Deck als het Solid Deck nu in 4 bijpassende kleuren geleverd kunnen worden. Bovendien bestaat nu de mogelijkheid om beide plankseries in langere handelslengtes van 4880 mm of, indien het volume voor maatwerkproductie te gering is, in op maat gezaagde delen te laten leveren. 


Envirodeck Solid Deck in gesloten uitvoering voor vluchtwegen

7 jaar na de introductie van onze standaard gesloten dekvloer op basis van het Classic Deck, presenteert Fiberplast de nieuwste gesloten dek-oplossing op basis van het Solid Deck. Was het gesloten Classic Deck op basis van holle planken niet geschikt voor de renovatie en nieuwbouw van galerijen met een vluchtweg bestemming, het gesloten dek op basis van het Solid Deck is dat wel. Om de voor vluchtwegen vereiste brandklasse te kunnen realiseren wordt gebruikgemaakt van een voegrubber in een speciale EPDM rubbercompound. Dit rubber heeft superieure eigenschappen op het gebied van brandveiligheid. 

Het voegrubber heeft een uitzonderlijk lage rookontwikkeling en toxiciteit en is volledig halogeenvrij.


Het uitgebreide kleurenpallet van de Classic Deck

Het kleurenpallet van het holle Classic Deck en het massieve Solid Deck zijn recent uitgebreid en beter op elkaar afgestemd waardoor onbeperkt gecombineerd kan worden met zowel holle- als massieve planken. Waren beide dekken voorheen in 2 kleuren verkrijgbaar, vanaf nu zijn beide series in 4 kleuren beschikbaar. Te weten; Naturelbruin, Cedarbruin, Koffiebruin en Antracietgrijs.

Waren het Classic Deck en het Solid Deck voorheen uitsluitend in een lengte van 2200 mm verkrijgbaar, nu zijn deze - niet in de laatste plaats om de gesloten dek uitvoeringen beter te faciliteren - in een standaard lengte van 4880 mm beschikbaar. Met de introductie van onze nieuwe zaagservice is vrijwel iedere gewenste maat leverbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie