Een extra leefruimte en besparing op energie met M-View balkonbeglazing van Metaglas

M-View beglazing is volledig transparant en zorgt voor een maximale lichtinval.

Met M-View balkonbeglazing is het mogelijk het hele jaar van de buitenruimte te genieten. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de leefruimte vergroot zonder de buitenruimte definitief af te sluiten, wanneer de temperaturen hoger worden en de zon meer gaat schijnen is de balkonbeglazing in een eenvoudige handeling te open.


Extra isolatie

Het systeem is volledig transparant. Het uitzicht van de woning is hierdoor onbelemmerd en de lichtinval maximaal. Door het plaatsen van M-View beglazing wordt de woning extra geïsoleerd, waardoor het energiegebruik kan verminderen met maar liefst 24% op jaarbasis. Daarnaast vormt de beglazing een extra barrière tegen verkeerslawaai. 


Diverse vormen 

M-View beglazing is in diverse vormen verkrijgbaar en kan in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Recht of gebogen, maar ook hoeken zijn mogelijk. De glaspanelen worden geplaatst op een borstwering of zijn verdiepingshoog voor veranda's en balkons met spijlenhekwerk. 


Meer informatie over M-View balkonbeglazing vindt u op de website van Metaglas of neem contact op met de adviseurs van Metaglas, zij vertellen u er graag meer over.  
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie