Solarlux balkonbeglazing systemen

Balkonbeglazing kan gemonteerd worden op een bestaande balustrade, als verdiepingshoge elementen of als voorzetgevel.

Solarlux biedt een toekomstbestendig balkonbeglazingconcept dat leidt tot minder onderhoud, lager energieverbruik en reductie geluidhinder. De systemen van Solarlux zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en vormen een meerwaarde voor zowel het gebouw als de bewoner. 


Balkonbeglazing, een waardevolle investering 

Balkonbeglazing kan gemonteerd worden op een bestaande balustrade, als verdiepingshoge elementen of als voorzetgevel. Alle varianten, ongeïsoleerd of geïsoleerd, kunnen 100% geopend worden. De geopende vouw- of schuifdelen worden in een smal pakket aan de zijkanten geparkeerd. 
Het afsluiten van de balkon voorkomt negatieve weersinvloeden, waardoor de levensduur verlengd wordt. De balkonruimte of loggia krijgt een serreachtig karakter, die door het vele glas snel kan opwarmen en als een isolatiebuffer voor de woning fungeert. Praktijkvoorbeelden laten een energiebesparing van 20 tot 30% zien. De extra schil voorkomt geluidoverlast tot 45 dB, afhankelijk van het toegepaste systeem. 


Al ruim 30 jaar heeft Solarlux ervaring met op maat gemaakte flexibele geveloplossingen. Made in Germany – dat geldt voor zowel de ontwikkeling als de productie. Testresultaten van gerenommeerde nationale en internationale instituten garanderen het hoogste niveau van kwaliteit en productveiligheid. 


Voordelen voor eigenaren
  • Aan eisen bouwbesluit (verplichte buitenruimte, wet geluidhinder en EPC-norm) wordt voldaan•    Energiebesparend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Langdurige bescherming betonnen delen
  • Waardevermeerdering van de woning/appartement
  • Korte montagetijd door geprefabriceerde onderdelen en modulair systeem
  • Verbetering gevelaanzicht
     
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie